Sport

Autor:

Extrémní Česko

Extrémní Česko

Po celém světě dělají obyčejní lidé neobyčejné věci, které je nutí dosáhnout nemožného a dostat se až za hranici svých fyzických i psychických možností. I Česká republika nabízí řadu výzev pro vyznavače extrémních sportů. Ať už jde o běh, cyklomaraton, vodácký závod či víceboj – všechny prověří schopnosti i připravenost každého účastníka. Kniha představí skoro půl stovky těch nejtvrdších závodů, včetně map a praktických informací, zatímco obrazová dokumentace vás zavede přímo do centra dění.

Pultová cena: 349 Kč    Vaše cena: 279 Kč

Tyrkysová hora

Tyrkysová hora

Čo Oju je šestá nejvyšší hora světa a v překladu znamená Tyrkysová bohyně. Čtyři roky po jejím prvním zdolání se o její pokoření pokusila i první ženská expedice. Skončila tragicky. „S pocitem smutku jsem si tenkrát uvědomila svou příslušnost ke slabší polovině lidstva, jednoznačně předem vyloučené z himálajského dobrodružství, ale moji touhu vylézt na vysokou horu nic nezmenšilo.“ Dině Štěrbové se podařilo jako první ženě na světě na horu vystoupit roku 1984.

Pultová cena: 329 Kč    Vaše cena: 263 Kč

Cyklistika - 1100 nejlepších rad - tajemství špičkových jezdců - maximální výkon- bezpečnost - zábava

Cyklistika - 1100 nejlepších rad - tajemství špičkových  jezdců - maximální výkon- bezpečnost - zábava

Jeden z nejkrásnějších sportů je cyklistika. Ať už míříte na Tour de France, nebo o víkendu vyrazíte jen tak na projížďku, každému z vás přijde vhod nějaká ta rada, tip nebo trik od nejzkušenějších cyklistů světa. Poučíte se například o bezpečnosti a technice jízdy, seznámíte se s tréninkovými programy a dalšími užitečnými informacemi, díky nimž brzy zjistíte, že tato kniha je pro vás jako cyklistu nepostradatelná.

Pultová cena: 269 Kč    Vaše cena: 215 Kč

Dotknout se nebes

Dotknout se nebes

Dosavadní extrémy, jimiž se pyšní světoznámý dobrodruh, nejsou nic proti výzvě, před kterou stojí právě teď: výstup na čtyři osmitisícovky v Himalájích v řadě za sebou – bez kyslíku, horolezeckého náčiní, jen se třemi spolehlivými parťáky. Je to jen jeho silná vůle, která ho žene v nejkritičtějších okamžicích k cíli a záchraně vlastního života.

Pultová cena: 319 Kč    Vaše cena: 255 Kč

Můj Everest

Můj Everest

Když jsem se v roce 2015 vypravil se skupinkou horolezců na Mount Everest, netušil jsem, jaké katastrofě šplháme vstříc. Při výstupu na horu zasáhlo oblast velmi silné zemětřesení. Jen zázrakem jsem přežil. Nepál je ovšem neustále v ohrožení a je jen otázkou času, kdy se podobná tragédie zopakuje. Jmenuji se Jim Davidson a toto jsem zažil na vlastní kůži.

Pultová cena: 389 Kč    Vaše cena: 311 Kč

Trůny bohů

Trůny bohů

„Marka jsem poznal před léty. Prý jede na hory a chce vylézt na jeden kopec. Když jsem ho potkal znovu, zjistil jsem, že ty hory jsou Himaláje a ten kopec je Mount Everest.“ Úžasné a osobité vyprávění jednoho z předních českých horolezců o kráse velehor, úspěších a síle přátelství v mezních situacích, ale především o pudu sebezáchovy v boji o přežití na expedicích na nejvyšší hory světa. Ačkoli se řadí mezi světovou špičku, svá dobrodružství líčí očima užaslého dítěte.

Pultová cena: 329 Kč    Vaše cena: 263 Kč

Turistický průvodce: ALPY- nejkrásnější vyhlídky - 40 túr v oblasti mezi Wettersteinem a Dolomity

Turistický průvodce: ALPY- nejkrásnější vyhlídky - 40 túr v oblasti mezi Wettersteinem a Dolomity

Neumíte si představit dovolenou bez úžasných horských scenérií? Objevte nejkrásnější zákoutí našich nejbližších velehor. Vyberte si túry podle obtížnosti, ty poskytnou opravdový zážitek z pobytu na horách vám i vašim dětem. Nechybí mapy, důležité orientační body, tipy na ubytování, občerstvení… Stačí jen nazout ty správné boty a vyrazit.

Pultová cena: 329 Kč    Vaše cena: 263 Kč

Alpy na elektrokole

Alpy na elektrokole

Elektrokola se stala běžnou součástí, ne-li doménou našich měst a cest. Co takhle vzít je na výlet do hor? Na rozdíl od těžké dřiny na obyčejném horském kole jsou přejezdy Alp na elektrokole jedinečným zážitkem. Stoupání za úchvatnými výhledy na horskou krajinu a klesání do sluncem zalitých údolí je téměř bez námahy. Průvodce nabízí 52 tras různých obtížností, součástí jsou praktické informace a přehledné mapy s vyznačením dobíjecích stanic.   Pro stažení GPS údajů (dle návodu v knize) zadejte heslo: Wein

Pultová cena: 349 Kč    Vaše cena: 279 Kč

Dolomity - Turistický průvodce

Dolomity - Turistický průvodce

Turistický průvodce oblastí Dolomit pro milovníky horské turistiky obsahuje čtyřicet pěších túr, rozdělených do čtyř odstupňovaných kategorií. Podle vlastní fyzické zdatnosti si můžete zvolit trasu vysoké obtížnosti, nebo naopak trasu zcela nenáročnou, která vede převážně údolími. Ke každé z nich jsou připojeny mapka, podrobný popis, důležité informace i upozornění na zajímavosti, vyhlídky, možnosti ubytování a občerstvení.

Pultová cena: 329 Kč    Vaše cena: 263 Kč

Alpské třítisícovky

Alpské třítisícovky

Kniha vám bude spolehlivým turistickým průvodcem, protože kromě map a všech potřebných údajů o túrách velmi podrobně popisuje terén s upozorněním na náročné úseky či možná rizika. Doporučí vám, kde se lze občerstvit nebo kde máte možnost přenocovat. A abyste si mohli túru opravdu užít, prozradí vám, kde se rozprostírají nejkrásnější výhledy a které místní zajímavosti si nemáte nechat ujít. Trasy jsou rozděleny do různých stupňů obtížnosti a doprovázeny barevnými fotografiemi, a tak si každý snadno vybere podle svých představ a kondice.

Pultová cena: 319 Kč    Vaše cena: 255 Kč

Přihlášení

E-mail:
Heslo:
RegistraceZapomenuté heslo?

Eshop menu

Hledat

Ověřeno zákazníky

 

Sociální sítě